Adventure Run Lauwersmeer 2017

 • Totaal aantal tickets beschikbaar

  300 koppel tickets

 • Prijs

  in mei: € 59,-
  in juni t/m 15 juli: € 69,-
  16 juli t/m september: € 79,-
  in okt: € 89,-

  Prijzen per koppel ticket (incl. Gezond Outdoor Buffet)

Locatie Natuurlijk Kollumeroord is het speelveld van deze editie van de OutdoorNL Adventure Run Serie. Omringd door water, genietend van schitterende uitzichten, glibberend over modderige paden, kruipend tussen laaghangende takken en hoog gras beleef je als team een echt buiten avontuur! Het parcours van ongeveer 7 km lang is voor iedereen binnen de tijd af te leggen, maar het maximaal aantal punten is binnen die tijd door niemand te halen. Het is een tactisch spel waarbij keuzes maken in een race tegen de klok en fysieke inspanning je uitdagen tot het uiterste te gaan. Neem familie en vrienden mee om mee te genieten van dit event terwijl jij druk aan het racen bent. En na afloop van de Adventure Run Lauwersmeer, staat er een heerlijke Outdoor Buffet klaar omlijst door muziek voor iedereen. Een compleet dagje uit voor deelnemers en toeschouwers dus!

7 km trailrun + 10 outdoor challenges

Geïnspireerd door een mix van survivalrun, obstacle run, crossfit-challenge en expeditie robinson proef. Kies je eigen niveau van deelname per challenge!

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
1
2

van start tot finish in max 2 uur tijd

Verdien zoveel mogelijk punten binnen de 10 challenges, binnen je beschikbare 2 uur tijd. Te laat? Per minuut 1 strafpunt…

Trailrunning

Ontdek de onverharde paadjes van het prachtige natuurgebied rondom het Lauwersmeer terwijl je navigeert tussen hindernissen en opdrachten om onderweg zo veel mogelijk punten te behalen. Ervaar een nieuwe dimensie van hardlopen! Het grootse gedeelte van het parcours is onverhard.
De route is op die stukken met lintjes aangegeven. Voor andere delen heb je een plattegrond en kaartlees-skills nodig.

Boogschieten

Weet jij als een echte Robin Hood snel punten te scoren door een schot in de roos? Alleen als je rood, blauw of geel weet te raken haal je punten binnen. Zo niet, kun je de hindernisbaan opnieuw afleggen om een pijl te bemachtigen.

Expeditie Robinson Challenges

In de race zijn een aantal opdrachten opgenomen waarbij andere skills worden aangesproken dan alleen de fysieke met een knipoog naar het programma expeditie Robinson. Deze special tasks vragen om improvisatie on the spot, creativiteit en handigheid. We houden ze van tevoren strikt geheim, dus je hier op voorbereiden kan je helaas niet.

GPS oriëntatie

Met GPS ontvanger en instructiekaart in de hand gaan jullie op zoek naar checkpoints die je punten opleveren. Navigeer zo handig mogelijk tussen de punten en haal ze allemaal!

Kanoën

Je legt een route af in canadese kano’s om punten te kunnen vinden. Lukt het jullie om samen de kano koers te laten zetten naar de checkpoints met allebei een steekpeddel? Ga je een klein stukje voor die ene punt, of vaar je ver het water op om ze allemaal te pakken?

Paintball Escape

Paintball is een uniek onderdeel in onze race. Ontwijk onze sluipschutters terwijl je samen zoekt naar checkpoints op het parcours dat je aflegt in ons ruige paintbal gebied. Dek elkaar, werk samen en geniet van de adrenaline die door je bloed jaagt!

Survival

Bij survival moet je denken aan hindernissen… Touwbanen, balken, netten, over sloten, door de modder, klimmen, klauteren, jezelf omhoog trekken op eigen kracht en weer op je voeten terecht komen ;-). Dit vraagt om techniek en kracht. Leer dit beheersen en sleep op dit onderdeel echt veel punten binnen!
We organiseren in het voorjaar nog een clinic om je hier op voor te bereiden waar je uiteraard bericht van krijgt als je bent ingeschreven. Je kunt ook elke vrijdagavond mee komen doen met onze survival-bootcamp in de grote Wielen.

Kaart Orientatie

Navigeer dwars door het gebied met een kaart en kompas. Op punten die op de kaart staan ingetekend kun je uiteraard punten halen!

Outdoor Buffet & Afterparty

2 keer zo hard werken, 4 keer zo hard ontspannen!

Wat is er lekkerder dan na 2 uur intensief sporten en tactisch samenspelen met alle andere deelnemers nagenieten, lekker eten en drinken en uitgebreid alle hoogtepunten, voltreffers en missers herbeleven? Wij zorgen uiteraard voor een lekker muziekje, good food en een ontspannen sfeer. Maak jij met jouw aanwezigheid en gezelligheid dit feest compleet?

11:00 uurEerste startgroep
11:50 uurLaatste startgroep
13:30 uurStart Outdoor Buffet
15:00 uurPrijsuitreiking

Kies je deelname categorie

doe je mee als 18+ koppel of ga je voor de winst binnen de ouder-kind/ tiener categorie?

TIP: €50,- korting als groep van 5 koppels

Voeg in 1 bestelling 5 tickets toe en je ontvangt €50,- korting. Samen starten in een startgroep gegarandeerd!

 • 18+ deelname categorie
 • 7 km trailrun parcours met 10 (keuze) challenges
 • incl. adventure run shirt
 • incl. outdoor buffet
 • vanaf €59,- per koppel
 • ‘ouder-kind’/ tiener deelname categorie
 • 5 km trailrun parcours met 10 (keuze) challenges
 • incl. adventure run shirt
 • incl. outdoor buffet
 • vanaf €59,- per koppel

Partners

Zonder de onderstaande partners zou Adventure Run Lauwersmeer niet bestaan;

 

X