Adventure Run Grote Wielen 2017

  • Totaal aantal tickets beschikbaar

   Zaterdag 6 mei: 120 koppels
   Zondag 7 mei: 120 koppels

  • Prijs
   • Ouder-Kind/ 12+ Tiener koppel: € 24,50 p.p.
   • 18+ koppel: € 39,50 p.p. (incl. BBQ buffet & afterparty)
  • Deelname categorieën
   • 12+ / ouder-kind
   • 18+

  Locatie Outdoorpark de Grote Wielen is het speelveld van deze editie van de OutdoorNL Adventure Run Serie. Omringd door water, genietend van schitterende uitzichten, glibberend over modderige paden, kruipend tussen laaghangende takken en hoog gras beleef je als team een echt buiten avontuur! Het parcours van ongeveer 7 km lang is voor iedereen binnen de tijd af te leggen, maar het maximaal aantal punten is binnen die tijd door niemand te halen. Het is een tactisch spel waarbij keuzes maken in een race tegen de klok en fysieke inspanning je uitdagen tot het uiterste te gaan. Neem familie en vrienden mee om mee te genieten van dit event terwijl jij druk aan het racen bent. En na afloop van Adventure Run Grote Wielen, staat er een heerlijke Outdoor BBQ klaar omlijst door muziek voor iedereen. Een compleet dagje uit voor deelnemers en toeschouwers dus!

  De uitslagen van zaterdag 06 mei 2017, “ouder-kind & 12+ categorie”, nu te downloaden.

  Download uitslagen

  De uitslagen van zaterdag 06 mei 2017, “18+ categorie”, nu te downloaden.

  Download uitslagen

  De uitslagen van zondag 07 mei 2017, “18+ categorie”, nu te downloaden.

  Download uitslagen

  Purefoto.nl

  Bekijk alle foto’s gemaakt door fotograaf Marja Riedstra.

  RSA Fotografie

  Bekijk alle foto’s gemaakt door fotograaf René Schraa

  Trailrunning

  Ontdek de onverharde paadjes van het prachtige natuurgebied de grote wielen terwijl je navigeert tussen hindernissen en opdrachten om onderweg zo veel mogelijk punten te behalen. Ervaar een nieuwe dimensie van hardlopen! Het grootse gedeelte van het parcours is onverhard.
  De route is op die stukken met lintjes aangegeven. Voor andere delen heb je een plattegrond en kaartlees-skills nodig.

  Boogschieten

  Weet jij als een echte Robin Hood snel punten te scoren door een schot in de roos? Alleen als je rood, blauw of geel weet te raken haal je punten binnen. Zo niet, kun je de hindernisbaan opnieuw afleggen om een pijl te bemachtigen.

  Expeditie Robinson Challenges

  In de race zijn een aantal opdrachten opgenomen waarbij andere skills worden aangesproken dan alleen de fysieke met een knipoog naar het programma expeditie Robinson. Deze special tasks vragen om improvisatie on the spot, creativiteit en handigheid. We houden ze van tevoren strikt geheim, dus je hier op voorbereiden kan helaas niet.

  GPS oriëntatie

  Met GPS ontvanger en instructiekaart in de hand gaan jullie op zoek naar checkpoints die je punten opleveren. Navigeer zo handig mogelijk tussen de punten en haal ze allemaal!

  Kanoën

  Je legt een route af in canadese kano’s om punten te kunnen vinden. Lukt het jullie om samen de kano koers te laten zetten naar de checkpoints met allebei een steekpeddel? Ga je een klein stukje voor die ene punt, of vaar je ver het water op om ze allemaal te pakken?

  Paintball Escape

  Paintball is een uniek onderdeel in onze race. Ontwijk onze sluipschutters terwijl je samen zoekt naar checkpoints op het parcours dat je aflegt in ons ruige paintbal gebied. Dek elkaar, werk samen en geniet van de adrenaline die door je bloed jaagt! Alleen voor 18+ deelname categorie.

  Survival

  Bij survival moet je denken aan hindernissen… Touwbanen, balken, netten, over sloten, door de modder, klimmen, klauteren, jezelf omhoog trekken op eigen kracht en weer op je voeten terecht komen ;-). Dit vraagt om techniek en kracht. Leer dit beheersen en sleep op dit onderdeel echt veel punten binnen!
  We organiseren in het voorjaar nog een clinic om je hier op voor te bereiden waar je uiteraard bericht van krijgt als je bent ingeschreven. Je kunt ook elke vrijdagavond mee komen doen met onze survival-bootcamp in de grote Wielen.

  Kaart Orientatie

  Navigeer dwars door het gebied met een kaart en kompas. Op punten die op de kaart staan ingetekend kun je uiteraard punten halen!

  Gezonde BBQ & Afterparty

  2 keer zo hard werken, 4 keer zo hard ontspannen!

  Wat is er lekkerder dan na 2 uur intensief sporten en tactisch samenspelen met alle andere deelnemers nagenieten, lekker eten en drinken en uitgebreid alle hoogtepunten, voltreffers en missers herbeleven? Wij zorgen uiteraard voor een lekker muziekje, good food en een ontspannen sfeer. Maak jij met jouw aanwezigheid en gezelligheid dit feest compleet?

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  11
  1
  2

  Bestel Tickets

  Kies je categorie en bestel eenvoudig online je koppel ticket(s).

  Outdoor Clinics programma voor kinderen

  Kinderen vinden we fantastisch! En daarom combineren we de Adventure Run Grote Wielen graag met een outdoor middag speciaal voor kinderen van 7 t/m 14 jaar oud. Tijdens deze middag kunnen kinderen meedoen aan verschillende clinics die ze zelf kunnen uitkiezen. Wat dacht je van #boogschieten, #survival, #kinder-paintball, #vuur maken?

  Ronde 2
  14.00 survival
  14.30 boogschieten
  15.00 kinderpaintball
  15.30 vuur maken
  Ronde 1
  12.00 survival
  12.30 boogschieten
  13.00 kinderpaintball
  13.30 vuur maken

  Outdoor Park Grote Wielen Bûtlan 1, Leeuwarden

  Organisatie Partners

  Zonder de onderstaande partners zou Adventure Run Grote Wielen niet bestaan;

   
  X